Autohopper

Goedkoop een auto of bus huren in Werkendam!

Autohopper Werkendam, de no-nonsense autoverhuurder van Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Gorinchem, is het adres als je voor een scherpe prijs een nieuwe, luxe auto, personenbus, bestelbus of aanhanger wilt huren.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk en snel een prijsberekening of reservering maken. Heb je liever telefonisch contact bel dan 0183-501309

De no-Nonsense autoverhuurder!

Wil je een kleine auto huren om even op (zakelijk) bezoek te gaan of een ruime station voor een vakantie, dan is Autohopper autoverhuur in Werkendam de juiste autoverhuurder in jouw omgeving. Onze personenauto’s zijn zonder reclame en de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Alleen onze promo auto is bestickerd, maar deze huur je al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Werkendam?

Heb je zakelijk wat goederen te vervoeren of ga je verhuizen naar een andere woning? Dan heeft Autohopper autoverhuur een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner) tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

Huren of shortleasen voor de zakelijke markt?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0183-501309 of mail: karin@hbautocentrum.nl