Wie zijn wij - Geschiedenis

Geschiedenis

HB Autocentrum Werkendam is ontstaan uit het samenvoegen van de Werkendamse bedrijven AutoCentrum Werkendam en HB Autotechniek.

AutoCentrum Werkendam

Na 30 jaar in loondienst startte Ben en Karin van Wendel de Joode begin 2011 AutoCentrum Werkendam, een bestaande activiteit aan de Biesboschhaven Zuid werd destijds overgenomen.
Naast de bekende garage activiteiten, APK, onderhoud/reparatie en verkoop zijn er in 2013 verhuuractiviteiten toegevoegd nl. Autohopper Autoverhuur/shortlease en Dakkofferonline, verhuur van dakkoffers, dakdragers en fietsendragers, ook reparaties aan leaseauto’s behoort sinds 2011 tot de mogelijkheden.

Hierdoor is AutoCentrum Werkendam de afgelopen jaren uitgegroeid tot een totaalaanbieder van mobiliteit.
Een klantenscore van 9,3 geeft aan dat we hier in de ogen van onze klanten prima in geslaagd zijn.

Tijd voor de volgende fase:
Samen met HB Autotechniek gaan we verder onder de naam HB Autocentrum Werkendam op de vertrouwde locatie aan de Biesboschhaven Zuid 17a.

HB Autocentrum | Afbeelding Geschiedenis
HB Autotechniek

Toen Henri Bikker begin 2014 zijn garagebedrijf in Werkendam startte, had hij niet durven dromen dat het zo’n succes zou worden.
Henri is al van jongs af aan bezig met alles met een motor. Hij is begonnen met het opknappen en restaureren van bromfietsen en dan vooral oldtimer brommers van het merk Zündapp. Later kwam daar de eigen Ford Mustang uit 1965, die in eigen huis volledig is gerestaureerd en gemodificeerd tot en met het laatste boutje. Nog vele oldtimers, youngtimers en (sport)auto’s, (en een vrachtwagen), zouden volgen.

Henri is een echte liefhebber die met hart aan uw auto werkt. Henri heeft alle opleidingen, diploma’s en certificaten behaald in de automotive branche. Hij is technisch specialist, APK-keurmeester, Airco gecertificeerd en bevoegd leermeester, RDW erkend. Door jarenlange ervaring V.A.G.-specialist. En waar nodig zullen diploma’s, certificaten en garage inrichting up-to-date worden gehouden. Aandacht voor de klant staat altijd voorop met stukje ouderwetse persoonlijke aandacht voor uw auto. Wij hopen dat u tevreden weer naar huis rijdt.

Per 01-01-2022 gaan HB Autotechniek en AutoCentrum Werkendam samen verder! Onder de naam HB Autocentrum Werkendam. Op de prachtige locatie aan de Biesboschhaven Zuid 17A, Werkendam.

HB Autocentrum | Afbeelding Wie zijn wij